Locatie

Texels Verzetje,

Een helemaal nieuw onderkomen in een nieuw buurtje van Den Burg waar u heerlijk kunt verblijven en graag terugkeert!

Dit aan de rand van Den Burg gelegen woonhuis heeft op de eerste verdieping een ruime, zonnige en gezellige kamer voor 2 en in overleg tot 4 personen gesitueert met een kingsize bed en een slaapbank. U heeft een eigen ingang en op de overloop bevind zich een prive badkamer met douche en toilet.

Den Burg is de hoofdstad en het grootste dorp op Texel. U heeft een mooi uitzicht op de kerktoren en proeft hier nog het rustieke Nederland. Het gezellige centrum heeft vele, sommige nog athentieke, winkels en restaurantjes met leuke terrasjes en is op loopafstand bereikbaar.

Het mooie strand, de zilte zee en de heerlijk ruikende bossen zijn op fietsafstand te bereiken op ca. 4 km afstand. Het natuurgebied “De Hoge Berg”is ook op loopafstand. U wandelt heir heerlijk tussen de tuunwalle en schapen emt hun lammetjes door.

In de zonnige kamer staat een kingsize bed van 180×220, speciaal voor de iets langere mensen onder ons. Vanaf de (slaap)bank of het bed kunt u relaxt televisie kijken of een heerlijk Texels biertje drinken welk u koud kunt leggen in de koelkast. Er zijn koffie en thee faciliteiten en het benodigde serviesgoed is aanwezig. Uw ontbijt mag u zelf klaar maken maar u kunt ook naar de Hema of broodjes bestellen via¬†www.broodjesservicetexel.nl

Er zijn voldoende handdoeken aanwezig en de auto kunt u voor de deur parkeren. De bushalt ligt op 150 meter afstand.

Het is mogelijk om fietsen te huren welke op uw vakantieadres afgeleverd worden.

De kamer is rookvrij en huisdiervrij. Ideaal voor mensen met een allergie.